Πόλεμος στο προσκήνιο!

Ο πάτερ Παϊσιος το είπε πολλάκις.Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Φυσικά από το έπος στο έργον απέχουν, διάφορα στιε μέρες μας,παρασάγγας αλλά τις τελευταίες βδομάδες,μήνες βασικά ο γύρω από εμάς γεωγραφικός χώρος, φλέγεται από αλλαγές. Αλλαγές οι οποίες θα γίνουν αντιληπτές μόλις όλοι επιστρέψουν από τα μακροβούτια και τις σούβλες. Κυβερνήσεις πέφτουν και όλοι θέλουν να ΄΄βοηθήσουν΄΄ , πετρέλαια,φυσικά αέρια, Συρία, Ισραήλ, Ιράν, Η.Π.Α, Τουρκία, Ελλάς..και δεν συμμαζεύεται..

Ηδη το "εκλεκτό" κράτος του Θεού, το Ισραήλ, έδωσε momentum - τελεσίγραφο στην Αμερική, ότι είτε με είτε χωρίς αυτήν, μάλλον από τον άλλο μήνα αρχίζει να εφαρμόζει ό,τι οι στρατιώτες του ξέρουν καλύτερα, στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Ακόμα και να μείνουν στις απειλές, οι χώρες τις ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου πρόκειται να μπούν σε μια εξαιρετικά μεγάλη δίνη και..ο Θεός βοηθός. Καλού κακού, κάντε καμιά war bag, διαβάζετε καμιά εφημερίδα και όχι μόνο τι παγωτό έφαε ο φίλος του φίλου το κολλητού μου στον Πρωταρά και έχετε οφθαλμόν ορθάνοικτον..

Έρχονται δύσκολοι καιροί!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις